Резервни резци (режещи пластини) OLFA Excel Black ABB Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
Видяли сте от 3 снимки
reply Сподели

Резервни резци за макетни ножове OLFA Excel Black ABB - 9 мм, 50 бр.

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 30934

20.74лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Резервни резци за макетни ножове OLFA Excel Black ABB - 9 мм, 50 бр.
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Макетни и ротационни ножчета OLFAРежещите пластини OLFA Excel Black ABB са с 25% по-остри от сребристите AB и LB пластини, което ви помага да направите по-прецизен срез. По-острия ръб намалява усилието при рязане и среза става по-чист.

Ще усетите разликата веднага щом направите първия си срез с макетния нож върху избрана повърхност.

Не само, че OLFA Excel Black ABB имат по-дълъг живот в сравнение със стандартните пластини, но и ще подчертаят качеството на работата ви. Те дори ще прережат мокри или остарели тапети, без да ги завлачат или разкъсат.

Пластините могат да се използват успешно за рязане на кожа, гума, картон, хартия, тапети, фолио, целофан, ленти и други материали.

Режещи пластини OLFAНенадминатото качество на режещите пластини OLFA е резултат от многостепенен производствения процес. В него се използва само предварително подбрана индустриална стомана с най-високи качествени показатели.

При разработване на всички пластини OLFA се обръща професионално внимание на нивото на твърдост на стоманата, заточването на ъглите, изтъняването на размерите, грапавината на точилото, скоростта на заостряне и т.н., което гарантира, че режещата пластина въплъщава в себе си най-добрият баланс между степен на заостреност и дълъг живот съгласно употребата й.

Режещите пластини с отчупващо се острие първо са закалени, а след това специално заточени за постигане на максимална производителност при рязане.

След това сегментът на пластината е заоблен под ъгъл точно 59°, който допълва естествената позиция на ръката при използване на макетен нож OLFA. Този ъгъл помага за предотвратяване на счупване на острието.

Днес, ъгълът от 59°, определен от OLFA, се е превърнал в международен стандарт. Режещата пластина OLFA ABB може да бъде незабавно и лесно "освежена" до 13 пъти, просто чрез отчупване на изтъпения сегмент.

Excel Black Ultra Sharp Snap-off BladeExcel Black Ultra Sharp Snap-off Blade: Черните режещи пластини използвани с макетни ножчета OLFA са специално проектирани за постигане на максимална производителност при рязане и са идеални за приложения, където има нужда от превъзходна заостреност.

Изработени са от висококачествена японска въглеродна индустриална стомана с двойно заточване за постигане на изключителна заостреност и са с 25% по-остри от сребристите AB и LB пластини, при които се ползва стомана клас SK-2.


Техническа информация

 • Модели макетни ножове OLFA, с които са съвместими резците: XA-1, 180 Black, S, A, A-1, A-2, A-3, A-5, SVR-1, SVR-2, SAC-1, NA-1, SPC-1/40, 300, DA-1, PA-2, ES-1/green

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: една опаковка от 50 резци

Купете резервни резци (режещи пластини) Olfa Excel Black ABB от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

Дебелина0.38 мм
Дължина80 мм
МатериалВисококачествена японска въглеродна индустриална стомана, двойно заточена
Опаковка50 бр.
ПриложениеРезервни резци
Сегменти на резеца13
Широчина9 мм

Купили сте този продукт?

Резервни резци за макетни ножове OLFA Excel Black ABB - 9 мм, 50 бр.

Резервни резци за макетни ножове OLFA Excel Black ABB - 9 мм, 50 бр.

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Резервни резци за макетни ножове OLFA Excel Black ABB - 9 мм, 50 бр.
Резервни резци за макетни ножове OLFA Excel Black ABB - 9 мм, 50 бр.

© 2007 - 2023 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС