Списък на продуктите от Fix-o-moll

Повече от 100 години опит в проектирането и производството са довели до създаването на качествени стоки с марка Fix-o-moll, които са допълнени от съвременни методи на производство, приветливи за пазара продуктови опаковки, форми за презентиране и системни решения, интелигентни системи за контрол на цветовете, както и продължаващ интензивен качествен контрол на всички етапи от производството.

Качество - Компетентност - Обслужване


Тези три думи описват най-добре работата на Wilhelm Ritterath GmbH. Компанията, базирана в Мекенхайм (Германия), основана през 1905г., е изобретателят на първия изолационен продукт за запечатване на прозорци и врати, един артикул, който е важна част от асортимента на фирмата към днешна дата.


Продуктовата гама е непрекъснато разширявана и под търговската марката Fix-о-Moll сега са включени повече от 2000 артикула с акцент върху самозалепващи продукти за битова, комерсиална и промишлена употреба: ленти за боядисване и за полагане на мокети, монтажни лепенки, продукти от велкро, плъзгачи за мебели и предпазители против надраскване на повърхности, уплътнения за прозорци и врати и др.


Повече от 100 години опит в проектирането и производството са довели до създаването на качествени стоки с марка Fix-o-moll, които са допълнени от съвременни методи на производство, приветливи за пазара продуктови опаковки, форми за презентиране и системни решения, интелигентни системи за контрол на цветовете, както и продължаващ интензивен качествен контрол на всички етапи от производството.


Марката Fix-о-moll ще продължи интензивното си развитие: „Ние изследваме и анализираме постоянно развитието на пазара. Чрез адаптирането на нови технологии и материали ние разработваме продукти, които винаги предлагат иновативни решения на нашите клиенти.“


Качество на конкурентни пазарни цени. Продуктите се разпространяват на търговци на едро и дребно, DIY вериги и индустриални клиенти в Германия и чужбина - в момента в повече от 20 страни.


Около 40 служители в офиса и в полеви условия осигуряват оптимално изпълнение и обработка на изискванията на клиентите.

Още
expand_less Обратно горе

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС