Търговски марки

 • Alpen

  Alpen-Maykestag е водещият австрийски производител на свредла (бургии), фрези и инструменти със специално предназначение.

  Търговската марка е гарант за най-високо качество вече над петдесет години.

  Всички инструменти на Alpen-Maykestag се произвеждат в Австрия в най-съвременни фабрики. Отговарят на най-високите стандарти за качество. Спазва се стриктен качествен контрол за всеки един артикул.

  Като допълнение към качеството трябва да отбележим и широката гама продукти, които се предлагат от компанията: тя е водещ снабдител в световен мащаб с пълна гама продукти.

 • Berner

  Търговската марка Бернер се характеризира с надеждност, сигурност, партньорство и даване на индивидуални консултации.

  Тя е иновативен и компетентен съдружник,
  който отговаря на потребителското търсене и пазарното развитие като предлага персонални решения и услуги.

  Заради тези ценности, търговската марка Бернер винаги ще бъде „налична“ в бъдеще.

 • Fix-o-moll

  Повече от 100 години опит в проектирането и производството са довели до създаването на качествени стоки с марка Fix-o-moll, които са допълнени от съвременни методи на производство, приветливи за пазара продуктови опаковки, форми за презентиране и системни решения, интелигентни системи за контрол на цветовете, както и продължаващ интензивен качествен контрол на всички етапи от производството.

 • Forme

  Forme® е запазена марка на компания Frosio Bortolo, която придава на привидно обикновени продукти, като дръжките за интериорни и входни врати, уникални отличителни характеристики, модерен облик, елегантен стил, качество и еко покритие.

 • GTV

  GTV (Global Technology Vision) е полска търговска марка, която присъства на най-големите азиатски и европейски пазари.

  Портфолиото й включва няколкостотин аксесоари за осветление и мебелни аксесоари, като например: панти, плъзгачи, ключалки, крака, дръжки, закачалки, датчици за движение, трансформатори, мебелни и растерни рамки.

 • IBFM

  Основана през 1947 г. като семейна фирма в град Монца, Италия, IBFM оперира вече в продължение на повече от 60 години на пазара за обков превръщайки се в един от най-важните производители в областта на аксесоари за портални врати.

 • KAMA

  KAMA е българска търговска марка, създадена изцяло с идеята да предлага продукти специално съобразени с българския пазар. Продуктите на марката се произвеждат по специална поръчка в България, Китай и Тайван.

  Първият принцип на КАМА е да предлага на пазара отлично качество на разумни цени.

 • KNIPEX

  KNIPEX е немска компания, производител на клещи и инструменти за професионална употреба. Производството на компанията се намира в град Вупертал - Германия.

  Основана през 1882 година от Густав Пух, като малка ковачница за производство на клещи, днес компанията произвежда над 100 вида ръчни инструменти, с над 900 различни разновидности на дължина, форма и завършеност.   

 • Soudal

  Судал (Soudal) е 100 % белгийска компания основана през 1966 от Вик Сверц. Това, което започнало като малка местна компания бързо се превърнало във водещ световен производител на полиуретанови монтажни пени, уплътнители/силикони, лепила и химически продукти.

 • Wera

  Wera проектира и произвежда инструменти създадени от идеи. Един от водещите производители на отвертки в световен мащаб.

  Портфолиото й включва инструменти за професионална и индустриална употреба и осигурява решения на проблеми свързани с накрайници за завинтване.

  Wera пленява времето на потребителите с доста изключителни продуктови идеи. На практиката тези идеи (с техните често уникални отличителни характеристики) водят до истинско професионално изпълнение при работа с отвертки.

  Гамата обхваща повече от 3 000 продукта и включва действителни артикули, които решават проблеми, дори свързани с много специфични задачи.

 • Wkret-met

  Компанията Wkret-met е основана през 1990 година като продължение на семеен бизнес опериращ в сферата на полиетиленови стоки, който всъщност води началото си още от 1978 година.

© 2007 - 2020 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС