Търговски марки

 • 3M

  След повече от 100 години ние знаем как да разтърсим науката. Всеки ден в 3M ние изследваме, свързваме и изобретяваме. И сега повдигаме завесата, за да покажем на света уникалните, многоизмерни начини, с които науката на 3M може да докосне живота ви.

 • ABUS

  От 1924 година насам Abus осигурява чувство за сигурност. Като немски производители с доказано качество, от компанията гарантират, че продуктите им са повече от надеждни, предлагат дълъг живот и лесна употреба. За да отговорят на нарастващите изисквания на потребителите, Abus предлагат широка продуктова гама от иновативни решения за сигурност в областта на сигурността у дома, мобилната и търговска сигурност.

  Security-Made in Germany не е само слоган, а философията на Abus. Продуктовата гама на марката е повече от богата и доказана през годините-от висококачествените материали и патентованите решения за сигурност, до иновативните технологии за заключване.

 • Adam Hall

  През 1975 година, г-н Адам Хол (Adam Hall) основава Адам Хол ООД в английския град Саутенд-он-Си (близо до Лондон) като производител на висококачествени и здрави детайли за преносими кутии (кейсове).

 • Alpen

  Alpen-Maykestag е водещият австрийски производител на свредла (бургии), фрези и инструменти със специално предназначение.

  Търговската марка е гарант за най-високо качество вече над петдесет години.

  Всички инструменти на Alpen-Maykestag се произвеждат в Австрия в най-съвременни фабрики. Отговарят на най-високите стандарти за качество. Спазва се стриктен качествен контрол за всеки един артикул.

  Като допълнение към качеството трябва да отбележим и широката гама продукти, които се предлагат от компанията: тя е водещ снабдител в световен мащаб с пълна гама продукти.

 • Berner

  Търговската марка Бернер се характеризира с надеждност, сигурност, партньорство и даване на индивидуални консултации.

  Тя е иновативен и компетентен съдружник,
  който отговаря на потребителското търсене и пазарното развитие като предлага персонални решения и услуги.

  Заради тези ценности, търговската марка Бернер винаги ще бъде „налична“ в бъдеще.

 • Bessey

  BESSEY Tool - компетентност в технологиите за стягане и рязане.

 • DMX

  Тъй като са загрижени за качеството на техните продукти и тяхната безопасност, в полската компания Domax отделят много внимание на изследването и тестването на всички продукти с марка DMX.

  Това не би било възможно без тяхната лаборатория, която е една от малкото изследователски институции от този вид в Европа, т.е. специализирана в изследване на дърводелски сглобки.

 • Dormakaba

  Дорма е на българския пазар близо 20г. Фирмата е специализирана в областта на производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. Фирмата разполага със собствена сграда в гр. София, в която се помещават офиси, складове, производствена част и шоурум. През последните години компанията се разраства и към момента във фирмата работят близо 90 служители.

 • Fischer

  Fischer е специалистът за безопасни и икономически изгодни крепежи в строителството.

 • Fix-o-moll

  Повече от 100 години опит в проектирането и производството са довели до създаването на качествени стоки с марка Fix-o-moll, които са допълнени от съвременни методи на производство, приветливи за пазара продуктови опаковки, форми за презентиране и системни решения, интелигентни системи за контрол на цветовете, както и продължаващ интензивен качествен контрол на всички етапи от производството.

 • Forme

  Forme® е запазена марка на компания Frosio Bortolo, която придава на привидно обикновени продукти, като дръжките за интериорни и входни врати, уникални отличителни характеристики, модерен облик, елегантен стил, качество и еко покритие.

 • GTV

  GTV (Global Technology Vision) е полска търговска марка, която присъства на най-големите азиатски и европейски пазари.

  Портфолиото й включва няколкостотин аксесоари за осветление и мебелни аксесоари, като например: панти, плъзгачи, ключалки, крака, дръжки, закачалки, датчици за движение, трансформатори, мебелни и растерни рамки.

 • HALDER

  Erwin Halder KG = гъвкавост, прецизност, качество и ефективност.
  Повече от 80 години опит в производството на чукове с различни накрайници, гарантират професионалното изпълнение на всеки продукт. Изключително голямата гама от специализирани чукове на Halder, може да задоволи всяко изискване на професионалистите във всяка област, където са необходими чукове като инструмент.

 • Herbertz

  "Herbertz" е компания от град Солинген - Германия, с над 160 години опит в производството на всякакви ножове, което е и гаранция за безупречното качество на техните изделия.

 • IBFM

  Основана през 1947 г. като семейна фирма в град Монца, Италия, IBFM оперира вече в продължение на повече от 60 години на пазара за обков превръщайки се в един от най-важните производители в областта на аксесоари за портални врати.

 • KAMA

  KAMA е българска търговска марка, създадена изцяло с идеята да предлага продукти специално съобразени с българския пазар. Продуктите на марката се произвеждат по специална поръчка в България, Китай и Тайван.

  Първият принцип на КАМА е да предлага на пазара отлично качество на разумни цени.

 • KNIPEX

  KNIPEX е немска компания, производител на клещи и инструменти за професионална употреба. Производството на компанията се намира в град Вупертал - Германия.

  Основана през 1882 година от Густав Пух, като малка ковачница за производство на клещи, днес компанията произвежда над 100 вида ръчни инструменти, с над 900 различни разновидности на дължина, форма и завършеност.   

 • PICARD

  PICARD Gmbh е Германска компания, създадена през далечната 1857година, която представя идеалната програма от чукове. Многобройните и разнообразни области в които се използват чукове, изискват специално оформяне, различни видове стомана, както и различно тегло. Освен това чуковете трябва да гарантират безопастна и физически поносима работа. В резултат на това продуктите на PICARD са базирани на изключително високо ниво на качеството, което не позволява компромиси.   

 • Pilana

  Pilana е чешка компания с повече от 87 години опит и традиции в производството на режещи инструменти.

 • PUMA knives

  Най-доброто съчетание от традиция и нови технологии.


  "PUMA"
   е компания от град Солинген - Германия, с над 250 години опит в производството на всякакви ножове, което е и гаранция за безупречното качество на техните изделия.

 • Rennsteig

  RENNSTEIG - Винаги най-доброто решение от 1959г.

 • RUTHE

  Продуктите на марката RUTHE допълват гамата на PICARD с първокласни и качествени инструменти, но на по-ниска цена. Отличната репутация на немските производители на чукове, се отнася в еднаква степен и за марката RUTHE.
  VPA/GS сертификат доказва високите стандарти за качество и безопастност.

 • Soudal

  Судал (Soudal) е 100 % белгийска компания основана през 1966 от Вик Сверц. Това, което започнало като малка местна компания бързо се превърнало във водещ световен производител на полиуретанови монтажни пени, уплътнители/силикони, лепила и химически продукти.

 • Wera

  Wera проектира и произвежда инструменти създадени от идеи. Един от водещите производители на отвертки в световен мащаб.

  Портфолиото й включва инструменти за професионална и индустриална употреба и осигурява решения на проблеми свързани с накрайници за завинтване.

  Wera пленява времето на потребителите с доста изключителни продуктови идеи. На практиката тези идеи (с техните често уникални отличителни характеристики) водят до истинско професионално изпълнение при работа с отвертки.

  Гамата обхваща повече от 3 000 продукта и включва действителни артикули, които решават проблеми, дори свързани с много специфични задачи.

 • Wkret-met

  Компанията Wkret-met е основана през 1990 година като продължение на семеен бизнес опериращ в сферата на полиетиленови стоки, който всъщност води началото си още от 1978 година.

 • YALE

  Yale е световноизвестна марка специализирана в производството на заключващи системи. Основана през 1840г. YALE е една от най-старите компании в бранша, като през 1857г. изобретява секретната ключалка. Вече повече от 20г. марката е част от голямото семейство на Assa Abloy. 

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС