Търговски марки

 • 3M

  След повече от 100 години ние знаем как да разтърсим науката. Всеки ден в 3M ние изследваме, свързваме и изобретяваме. И сега повдигаме завесата, за да покажем на света уникалните, многоизмерни начини, с които науката на 3M може да докосне живота ви.

 • ABUS

  От 1924 година насам Abus осигурява чувство за сигурност. Като немски производители с доказано качество, от компанията гарантират, че продуктите им са повече от надеждни, предлагат дълъг живот и лесна употреба. За да отговорят на нарастващите изисквания на потребителите, Abus предлагат широка продуктова гама от иновативни решения за сигурност в областта на сигурността у дома, мобилната и търговска сигурност.

  Security-Made in Germany не е само слоган, а философията на Abus. Продуктовата гама на марката е повече от богата и доказана през годините-от висококачествените материали и патентованите решения за сигурност, до иновативните технологии за заключване.

 • Adam Hall

  През 1975 година, г-н Адам Хол (Adam Hall) основава Адам Хол ООД в английския град Саутенд-он-Си (близо до Лондон) като производител на висококачествени и здрави детайли за преносими кутии (кейсове).

 • Alpen

  Alpen-Maykestag е водещият австрийски производител на свредла (бургии), фрези и инструменти със специално предназначение.

  Търговската марка е гарант за най-високо качество вече над петдесет години.

  Всички инструменти на Alpen-Maykestag се произвеждат в Австрия в най-съвременни фабрики. Отговарят на най-високите стандарти за качество. Спазва се стриктен качествен контрол за всеки един артикул.

  Като допълнение към качеството трябва да отбележим и широката гама продукти, които се предлагат от компанията: тя е водещ снабдител в световен мащаб с пълна гама продукти.

 • Berner

  Търговската марка Бернер се характеризира с надеждност, сигурност, партньорство и даване на индивидуални консултации.

  Тя е иновативен и компетентен съдружник,
  който отговаря на потребителското търсене и пазарното развитие като предлага персонални решения и услуги.

  Заради тези ценности, търговската марка Бернер винаги ще бъде „налична“ в бъдеще.

 • Bessey

  BESSEY Tool - компетентност в технологиите за стягане и рязане.

 • DMX

  Тъй като са загрижени за качеството на техните продукти и тяхната безопасност, в полската компания Domax отделят много внимание на изследването и тестването на всички продукти с марка DMX.

  Това не би било възможно без тяхната лаборатория, която е една от малкото изследователски институции от този вид в Европа, т.е. специализирана в изследване на дърводелски сглобки.

 • Dormakaba

  Дорма е на българския пазар близо 20г. Фирмата е специализирана в областта на производството и монтажа на автоматични плъзгащи врати, звукоизолиращи преградни стени, системи за сигурност и контрол на достъпа, техника за врати (аксесоари за врати, горни и подови автомати), системи за стъклени фасади и обков за стъкло. Фирмата разполага със собствена сграда в гр. София, в която се помещават офиси, складове, производствена част и шоурум. През последните години компанията се разраства и към момента във фирмата работят близо 90 служители.

 • Fischer

  Fischer е специалистът за безопасни и икономически изгодни крепежи в строителството.

 • Fix-o-moll

  Повече от 100 години опит в проектирането и производството са довели до създаването на качествени стоки с марка Fix-o-moll, които са допълнени от съвременни методи на производство, приветливи за пазара продуктови опаковки, форми за презентиране и системни решения, интелигентни системи за контрол на цветовете, както и продължаващ интензивен качествен контрол на всички етапи от производството.

 • Forme

  Forme® е запазена марка на компания Frosio Bortolo, която придава на привидно обикновени продукти, като дръжките за интериорни и входни врати, уникални отличителни характеристики, модерен облик, елегантен стил, качество и еко покритие.

 • GTV

  GTV (Global Technology Vision) е полска търговска марка, която присъства на най-големите азиатски и европейски пазари.

  Портфолиото й включва няколкостотин аксесоари за осветление и мебелни аксесоари, като например: панти, плъзгачи, ключалки, крака, дръжки, закачалки, датчици за движение, трансформатори, мебелни и растерни рамки.

 • IBFM

  Основана през 1947 г. като семейна фирма в град Монца, Италия, IBFM оперира вече в продължение на повече от 60 години на пазара за обков превръщайки се в един от най-важните производители в областта на аксесоари за портални врати.

 • KAMA

  KAMA е българска търговска марка, създадена изцяло с идеята да предлага продукти специално съобразени с българския пазар. Продуктите на марката се произвеждат по специална поръчка в България, Китай и Тайван.

  Първият принцип на КАМА е да предлага на пазара отлично качество на разумни цени.

 • KNIPEX

  KNIPEX е немска компания, производител на клещи и инструменти за професионална употреба. Производството на компанията се намира в град Вупертал - Германия.

  Основана през 1882 година от Густав Пух, като малка ковачница за производство на клещи, днес компанията произвежда над 100 вида ръчни инструменти, с над 900 различни разновидности на дължина, форма и завършеност.   

 • Pilana

  Pilana е чешка компания с повече от 87 години опит и традиции в производството на режещи инструменти.

 • Rennsteig

  RENNSTEIG - Винаги най-доброто решение от 1959г.

 • Soudal

  Судал (Soudal) е 100 % белгийска компания основана през 1966 от Вик Сверц. Това, което започнало като малка местна компания бързо се превърнало във водещ световен производител на полиуретанови монтажни пени, уплътнители/силикони, лепила и химически продукти.

 • Wera

  Wera проектира и произвежда инструменти създадени от идеи. Един от водещите производители на отвертки в световен мащаб.

  Портфолиото й включва инструменти за професионална и индустриална употреба и осигурява решения на проблеми свързани с накрайници за завинтване.

  Wera пленява времето на потребителите с доста изключителни продуктови идеи. На практиката тези идеи (с техните често уникални отличителни характеристики) водят до истинско професионално изпълнение при работа с отвертки.

  Гамата обхваща повече от 3 000 продукта и включва действителни артикули, които решават проблеми, дори свързани с много специфични задачи.

 • Wkret-met

  Компанията Wkret-met е основана през 1990 година като продължение на семеен бизнес опериращ в сферата на полиетиленови стоки, който всъщност води началото си още от 1978 година.

 • YALE

  Yale е световноизвестна марка специализирана в производството на заключващи системи. Основана през 1840г. YALE е една от най-старите компании в бранша, като през 1857г. изобретява секретната ключалка. Вече повече от 20г. марката е част от голямото семейство на Assa Abloy. 

© 2007 - 2022 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС