Списък на продуктите от Alpen

Alpen-Maykestag е водещият австрийски производител на свредла (бургии), фрези и инструменти със специално предназначение.

Търговската марка е гарант за най-високо качество вече над петдесет години.

Всички инструменти на Alpen-Maykestag се произвеждат в Австрия в най-съвременни фабрики. Отговарят на най-високите стандарти за качество. Спазва се стриктен качествен контрол за всеки един артикул.

Като допълнение към качеството трябва да отбележим и широката гама продукти, които се предлагат от компанията: тя е водещ снабдител в световен мащаб с пълна гама продукти.

Търговска марка, която е гарант за качество. От над 60 години насам.


Има добра причина Alpen-Maykestag да е водещият австрийски производител на свредла (бургии), райбери, фрези и инструменти със специално предназначение.

Все пак вече над петдесет години тази търговска марка е гарант за най-високо качество, интензивни научни изследвания, изключително висока производителност, абсолютна надеждност и много силно мотивиран работен екип.

Alpen-Maykestag Group е основана през 1957 година като офиса й е регистриран в град Пух, разположен на около 10 км от Залцбург, Австрия. Компанията има над 300 човека персонал.

Прецизните инструменти се произвеждат под марката Alpen за крайни клиенти и занаятчии, а високопроизводителните инструменти за промишлено рязане под марката Maykestag.

Като допълнение към качеството трябва да отбележим и широката гама продукти, които се предлагат под тези две търговски марки: компанията е водещ снабдител в световен мащаб с пълна гама продукти.

Затова не е съвпадение, че днес името Alpen-Maykestag се радва на изключително висока репутация отвъд границите на Австрия. Компанията изнася над 80% от продукцията си. Има подразделения в Германия, Италия, Чехия и Унгария, както и представителства в над 70 други държави. Марката е представена на всеки континент.

Този успех е потвърждение и в същото време стимул за екипа на фирмата да продължи да работи в бъдеще с пълна отдаденост върху нови подобрения и иновации.


Качество и иновация


Всички инструменти на Alpen-Maykestag отговарят на най-високите стандарти за качество.Всички инструменти на Alpen-Maykestag се произвеждат в Австрия в най-съвременни фабрики. Отговарят на най-високите стандарти за качество. Спазва се стриктен качествен контрол за всеки един артикул.

Alpen-Maykestag е сертифицирана от Международната организация по стандартизация (International Organization for Standartization – ISO) още през 2000 година като свредлата на австрийския производител съответстват на високите изисквания на Prufgemeinschaft Mauerbohrer (сертифициращ свредла за строителни материали орган) и носят официалното обозначение за това.Високотехнологично производство


Компанията изисква същото от производствените си процеси, каквото и от техните инструменти: трябва да бъдат ефикасни, икономични и не на последно място – произведения на изкуството.

Още
expand_less Обратно горе

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС