Какво имате предвид под Безопасно пазаруване?

Екипа на avlonbg.com имплементира SSL сертификат (Secure Socket Layer Certificate) в онлайн магазин avlonbg.com, за да осигури висока степен на защита на твоята конфиденциална информация. SSL протоколът гарантира криптирана връзка между сървъра (нашия сайт) и твоя клиентски браузър.

Avlonbg.com използва услугите на втория по големина издател на цифрови сертификати в света - GeoTrust. Компанията има повече от 100 000 клиенти, в над 150 страни по света, които се доверяват на GeoTrust за сигурни онлайн транзакции в Интернет.

Ние ценим сигурността на твоите данни! SSL сертификата се задейства автоматично всеки път, когато въвеждаш данни във формата ни за създаване на профил, пазаруваш в avlonbg.com и извършваш онлайн разплащания.

Например, ще забележиш визуално това като тръгнеш да влизаш в профила или кошницата си – URL адреса на страницата ще е оцветен в зелено и с префикс „https:”, вместо “http:”.

Издавате ли фактури за стоките?

Да, издаваме.

Ако желаете фактура, създайте си профил като юридическо лице. Въведете необходимите данни за получател на стоките в първата колона, а име и адрес на фирма, МОЛ и т.н. във втората. Независимо по какъв начин сте попаднали на страницата за създаване на профил, стъпките са еднакви. При нужда винаги може да редактирате данните за фирмата в потребителския си профил.


© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС