Списък на продуктите от Berner

Търговската марка Бернер се характеризира с надеждност, сигурност, партньорство и даване на индивидуални консултации.

Тя е иновативен и компетентен съдружник,
който отговаря на потребителското търсене и пазарното развитие като предлага персонални решения и услуги.

Заради тези ценности, търговската марка Бернер винаги ще бъде „налична“ в бъдеще.

Berner - "Експерти със страст"


С много кураж и предприемачески дух, Алберт Бернер (двадесет и една годишен по това време) започва самостоятелен малък бизнес с винтове в немския град Кюнцелзау. От своето създаване през 1957 година компанията Бернер (Berner) постоянно расте. В днешни дни тя е една от водещите фирми за директни продажби на консумативи и инструменти за строителната и автомобилната индустрия.

Вече над 55 години Бернер се развива успешно като компанията има около 6 500 квалифицирани и опитни служители, от които приблизително 4 500 са всеки ден на „полесражението“, подпомагайки избора на своите клиенти с изчерпателни и професионални съвети.

Търговската марка Бернер се характеризира с надеждност, сигурност, партньорство и даване на индивидуални консултации. Тя е иновативен и компетентен съдружник, който отговаря на потребителското търсене и пазарното развитие като предлага персонални решения и услуги. Заради тези ценности, търговската марка Бернер винаги ще бъде „налична“ в бъдеще.

Верни на принципите си, Бернер се фокусират върху нуждите на техните потребители. Около 2/3 от всички служители работят директно с клиенти в магазини и/или им помагат редовно чрез своя уеб сайт. Професионален съвет, широко продуктово портфолио и бърза доставка са изграждащите блокове на успешно партньорство с техните клиенти.

В допълнение, Бернер обменят информация с потребители на изложения, семинари и продуктови обучения. Затова знаят точно с какво могат да помогнат на своите клиенти. От Бернер се приспособяват към потребителите и им осигуряват гъвкаво, персонално и качествено обслужване. Създават за тях ясна добавена стойност. Затова и никога не се задоволяват с текущите постижения.

Директният продавач разбира потребителите си и не е само доставчик, а партньор, който е винаги там, за да предложи своята помощ и да даде ценен съвет.

Още през ранните си години, компанията може да се опише само с няколко думи - „Експерти със страст" или „От професионалисти за професионалисти“.

Още
expand_less Обратно горе

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС