Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
Видяли сте от 1 снимки
reply Сподели

Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 31362

7.55лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.

Почувствайте разликата в заострянето и стабилността!

Макетни и ротационни ножчета OLFAУниверсална компактна стъргалка (скрапер) предназначена за множество приложения. OLFA SCR-S е инструмент подходящ за отстраняване и почистване на "пъпки" от стени и тавани при подготовка за последващо нанасяне на покритие; почистване на стъкла и прозорци преди поставяне на фолио или боядисване; изстъргване на тънък пласт материал от подови настилки и плотове; отстраняване на ръжда, стикери, лепенки и др.

Моделът SCR-S е част от серията стъргалки OLFA и се характеризира с:

 • Острие от неръждаема японска стомана с широчина 25 мм. Това допринася за подсилване на здравината и трайността на продукта. Скрапера е с компактни размери и е префектно решение за използване при наличие на по-тесни места.
 • Комфортна ръкохватка изработена от здрав полипропилен, който е устойчив на ацетон и се почиства лесно. Тя е със симетрична форма, което позволява инструмента да се използва както с дясна, така и с лява ръка. Също така ръкохватката има и отвор, който ви позволява да закачите скрапера на дадено място.
 • Предпазител, който се поставя на острието, за да е обезопасен скрапера, когато не се ползва или транспортира.
 • Металната пластина е интегрирана в стъргалката и не подлежи на подмяна.

Безопасен и лесен за намиране сред останалите ви инструменти

Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG).

Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя.

Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители. Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.


Защо жълто?Цветът на корпуса на продуктите OLFA е определен още през 1967 година от основателя на компанията Йошио Окада. Той се спира върху приятен жълт цвят (подобен на яйчен жълтък) и го смесва в мек пастелен цвят. В онези дни, инструментите са били в тъмни цветове като черно или сребристо. Осъзнавайки, че един макетен нож трябва да бъде лесно разпознаваем сред останалите инструменти в кутията и да бъде асоцииран с безопасни и познати образи, Йошио Окада поставя началото на нов стандарт при развитието на инструментите. OLFA се превръща в първосъздателя на режещи пластини с отчупващо се острие и рационализира жълтия цвят за използване при ръчни инструменти.


Техническа информация

 • Материал: качествена японска неръждаема стомана
 • Дебелина на острието: 1.0 мм
 • Широчина на острието: 25 мм
 • Дължина на острието: 30 мм
 • Дължина на ръкохватката: 127 мм
 • Тегло с опаковката: 0.045 кг

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: една стъргалка

Купете универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

Купили сте този продукт?

Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм

Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм
Универсална компактна стъргалка (скрапер) OLFA SCR-S - 25 мм

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС