Хоби арт нож (тип скалпел) OLFA AK-1 Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
play_circle_outlineВидео
Видяли сте от 3 снимки
reply Сподели

Хоби арт нож (тип скалпел) OLFA AK-1 с 25 резервни резци

clearИзчерпан КОД: 30981
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта1
 • Въпроси

Макетни и ротационни ножчета OLFA

Почувствайте разликата в заострянето и стабилността!

Стандартен хоби арт нож (тип скалпел) с контурна дръжка тип писалка и възможност за бърза подмяна на резеца с нов. Идеално решение за прецизни разрези, които се правят при сглобяване на модели, макети и проекти с финни детайли.

Удобен за работа както с дясна, така и с лява ръка. Цената включва и 25 резеца в компактна кутийка.

Режещите пластини използвани при хоби арт ножовете OLFA са изработени от висококачествена заточена японска въглеродна индустриална стомана следвайки многостепенен производствения процес.

Резците са специално проектирани за постигане на максимална производителност при рязане и са идеални за приложения, където има нужда от превъзходна заостреност.Моделът AK-1 е част от серията хоби арт ножове OLFA и се характеризира с:

 • Дава възможност за изрязване на различни елементи като букви, рисунки, фигурки и други. Използва се при изпълнение на лични творчески проекти, които изискват употреба на хоби арт нож за изрязване и оформяне. Подходящ и за индустриално приложение.
 • Дръжка устойчива на ацетон.
 • Предпазна пластмасова капачка.
 • Подмяната на резеца с нов се извършва без инструменти.
 • 25 резервни резци OLFA KB.

Оригиналът още от 1956 година

Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG).

Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя.

Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители.

Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.

Защо жълто?Цветът на корпуса на продуктите OLFA е определен още през 1967 година от основателя на компанията Йошио Окада. Той се спира върху приятен жълт цвят (подобен на яйчен жълтък) и го смесва в мек пастелен цвят.

В онези дни, инструментите са били в тъмни цветове като черно или сребристо. Осъзнавайки, че един макетен нож трябва да бъде лесно разпознаваем сред останалите инструменти в кутията и да бъде асоцииран с безопасни и познати образи, Йошио Окада поставя началото на нов стандарт при развитието на инструментите.

OLFA се превръща в първосъздателя на режещи пластини с отчупващо се острие и рационализира жълтия цвят за използване при ръчни инструменти.

Режещи пластини OLFAНенадминатото качество на режещите пластини OLFA е резултат от многостепенен производствения процес. В него се използва само предварително подбрана индустриална стомана с най-високи качествени показатели.

При разработване на всички пластини OLFA се обръща професионално внимание на нивото на твърдост на стоманата, заточването на ъглите, изтъняването на размерите, грапавината на точилото, скоростта на заостряне и т.н., което гарантира, че режещата пластина въплъщава в себе си най-добрият баланс между степен на заостреност и дълъг живот съгласно употребата й.

Техническа информация

 • Модели резервни резци OLFA, с които е съвместим хоби арт ножа: KB

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: един хоби арт нож и 25 резеца

Купете хоби арт нож (тип скалпел) OLFA AK-1 от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

Дебелина0.45 мм
Дължина на работната част11 мм
МатериалВисококачествена японска въглеродна индустриална стомана
ПриложениеХоби арт ножове
Широчина6 мм
Ъгъл на върха32.8°

Нашите коментари са проверени за автентичност. Научете повече.

Автентичен коментар
.

Изключително добър хоби нож

Много скалпели съм купувала през годините, но когато се сдобих с хоби ножа на OLFA, намерих точно това, което търсех - остър, прецизен и много удобен. Японска му работа!

 • Полезно?

  . 1
  . 0
  Докладвай

1 - 1 от 1 коментар/и

Хоби арт нож (тип скалпел) OLFA AK-1 с 25 резервни резци

Хоби арт нож (тип скалпел) OLFA AK-1 с 25 резервни резци

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС