Дръжки за врати 

40/106 ПРОДУКТА
close
Филтър
Затвориclose
Производител
Видяли сте 5 от общо 6 опции
Видяли сте 6 от общо 6 опции
Вижте още

Дръжки за врати

Създаване на перфектен достъп до различни стаи и помещения се осъществява с помощта на красива врата и допълваща я дръжка за врата. Въпреки че понякога не участвате пряко при покупката на вратата, дръжките могат бързо и лесно да подчертаят дизайна на всяка врата. При пазаруване на обков за врата има няколко въпроса, които вие ще искате да си зададете, за да направите правилния избор за дадено пространство:

Има ли разлика между дръжка за интериорна врата и дръжка за входна врата?

В зависимост от вашите нужди, наличните опции наистина ще се различават едни от други. Всяка дръжка за вътрешна интериорна врата технически може да се използва като дръжка за входна врата на жилище или апартамент. За да издържи на суровите условия на открито, би било добре дръжката да е изработена от подходящ материал и да притежава уместно покритие. Това е от съществено значение за предотвратяване на потъмняване и ранно износване.

Кой стил дръжки за врати искам?

Има много стилове дръжки за интериорни врати, измежду които да изберете. Варират от изключително модерен до класически и традиционен. Уверете се, че сте избрали стил дръжка, която се вписва в пространството и изглежда чудесно на самата врата. Дръжката на вратата е акцентът на всяка врата, така че помислете върху приоритетите на вашите домашни нужди.

Каква завършеност искам за моите дръжки на вратите?

За интериорни дръжки за врати това може би в голяма степен е естетическо решение, но за външни врати на открито е важно да се помисли за дълготрайността, тъй като някои материали и покрития ще устоят много по-добре на природната сила в сравнение с други. Метали като хром и месинг често се използват - първият е изключително издръжлив на потъмняване, а вторият придобива атрактивен завършек при потъмняване. Рустик метали и антични дръжки придаващи чувство за "износеност във времето", могат да бъдат използвани на открито, но предотвратяването на ръжда ще бъде не малък проблем. Други материали като камък, стъкло и керамика също са често използвани, но най-вече само за интериорни дръжки за врати.

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС