Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
play_circle_outlineВидео
Видяли сте от 5 снимки
reply Сподели

Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 31217

23.79лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Макетни и ротационни ножчета OLFA

Почувствайте разликата в заострянето и стабилността!

Като изобретател на първата в света система за ръчно ротационно рязане през 1979 г., OLFA предлага голямо разнообразие от издръжливи режещи пластини, ротационни ножове и режещи подложки, които намират широко приложение в различни области като текстилна промишленост, строителство, интериорен дизайн и други.

Ротационните макетни ножове OLFA се характеризират с:

 • Кръгла режеща пластина от висококачествена японска въглеродна индустриална стомана.
 • Комфортна ръкохватка с ергономичен дизайн изработена от здрав термопластичен полимер (ABS).
 • Вграден механизъм за безопасност позволяващ заключване на ножа.
 • Подходящи са за хора, които боравят с лявата или дясната ръка, а смяната на резеца се извършва без инструменти за по-голяма ефективност.

Ротационните макетни ножове OLFA са идеалните инструменти за текстилни промишлени предприятия, в които се разрязват кожи, специални материи, винили, фибростъкло, платове на ролка и за компании, които обмислят да повишат нивото на продуктивност и старание на своите служители при разкрояване.

Висококачествените ротационни макетни ножове са бързи, удобни и прецизни инструменти. Използвайки кръгли резци проектирани за движение върху материала, ротационния нож е пъргав инструмент, който може да реже във всяка посока - назад, напред, в права посока или такава с извивки.Такъв инструмент може да направи по-продуктивна работната среда в отделите на компанията, в които се извършва процес по разкрояване и разрязване:

 • Разкъсването на материи поради използване на необезопасени резци струва скъпо на организациите както пряко, така и косвено.
 • Използването на ножици е много повтарящо се действие, което може да доведе до възникване на проблеми касаещи сръчността на служителя при по-продължителна употреба на този вид инструмент.
 • Използването на неподходящи инструменти за рязане на текстилни и композитни материали обикновено води до повишаване на количеството брак.
 • Усърдия, изискващи рязане на текстилни и други подобни материали струват скъпо, защото труда, който изискват, е времеемък.
 • Използването на нискокачествени макетни ножове и резци е предпоставка за увеличаване на разходите и времето за престой при замяната им с нови.

Моделът OLFA RTY-2/G е част от серията ротационни макетни ножове OLFA и се характеризира с:

 • Перфектен за извършване на операции при шиене и ватиране (разрязва също и хартия). Търкалящата се метална пластина е достатъчно остра да пререже до 6 слоя плат, което ускорява неимоверно работата ви.
 • Чудесен за рязане на деликатни тъкани, платове, хартия, тапети, кожа и т.н.
 • Режещата пластина е с вграден пластмасов протектор, който позволява ножа да се заключва за по-голяма безопасност, когато не се използва или се транспортира.
 • Подходящ за хора, които боравят с лявата или дясната ръка, а смяната на режещата пластина се извършва без инструменти за по-голяма ефективност.
 • Моделът е предварително оборудван с режеща пластина OLFA RB45.

Оригиналът още от 1979 година

Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG).

Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя.

Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители. Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.

Защо жълто?Цветът на корпуса на продуктите OLFA е определен още през 1967 година от основателя на компанията Йошио Окада. Той се спира върху приятен жълт цвят (подобен на яйчен жълтък) и го смесва в мек пастелен цвят.

В онези дни, инструментите са били в тъмни цветове като черно или сребристо. Осъзнавайки, че един макетен нож трябва да бъде лесно разпознаваем сред останалите инструменти в кутията и да бъде асоцииран с безопасни и познати образи, Йошио Окада поставя началото на нов стандарт при развитието на инструментите.

OLFA се превръща в първосъздателя на режещи пластини с отчупващо се острие и рационализира жълтия цвят за използване при ръчни инструменти.

Режещи пластини OLFAНенадминатото качество на режещите пластини OLFA е резултат от многостепенен производствения процес. В него се използва само предварително подбрана индустриална стомана с най-високи качествени показатели.

При разработване на всички пластини OLFA се обръща професионално внимание на нивото на твърдост на стоманата, заточването на ъглите, изтъняването на размерите, грапавината на точилото, скоростта на заостряне и т.н., което гарантира, че режещата пластина въплъщава в себе си най-добрият баланс между степен на заостреност и дълъг живот съгласно употребата й.

Техническа информация

 • Диаметър на режещата пластина: 45 мм
 • Модели резервни резци OLFA, с които е съвместим ротационния нож: RB45

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: един макетен нож

Купете ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм от Авлон онлайн сега.

МатериалВисококачествена японска въглеродна индустриална стомана
ПриложениеРотационни ножове

Купили сте този продукт?

Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм

Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм
Ротационен макетен нож OLFA RTY-2/G - 45 мм

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС