Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1 Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
play_circle_outlineВидео
Видяли сте от 4 снимки
reply Сподели

Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 31216

11.89лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта1
 • Въпроси

Макетни и ротационни ножчета OLFA

Почувствайте разликата в заострянето и стабилността!

Ултра-тънък макетен нож, чиито качества ще бъдат високо оценени от професионалисти и специалисти по графичен дизайн. Ъгъла на резеца е заострен под 30º и реже лесно картон, хартия, пластмаса, Coroplast™ (гофрирана пластмаса), пенокартон, Gatorfoam® и други.

OLFA SAC-1 е изработен от неръждаема стомана и разполага с механизъм за автоматично заключване на режещата пластина.

Макетните ножове от серията Standard Duty на OLFA са предназначени за разнообразни приложения, при които се изисква прецизен контрол и обръщане на внимание на подробностите при рязане. Ножовете са практични и са пригодени за разрязване на множество материали.

Режещите пластини използвани при макетните ножчета OLFA са изработени от висококачествена заточена японска въглеродна индустриална стомана следвайки многостепенен производствения процес.

Резците са специално проектирани за постигане на максимална производителност при рязане и са идеални за приложения, където има нужда от превъзходна заостреност.

Подмяната на резеца с нов се извършва без инструменти, а затъпените сегменти могат да се отчупят с клещи и да продължите заниманието си.Моделът SAC-1 е част от серията макетни ножове OLFA Standard Duty и се характеризира с:

 • Дава възможност за прецизно изрязване на различни елементи като букви, рисунки, фигурки и други. Използва се за изрязване и оформяне на детайли при изпълнение на професионални или лични творчески проекти. Подходящ и за индустриално приложение.
 • Изработен от висококачествена неръждаема стомана.
 • Механизъм за автоматично заключване на режещата пластина.
 • Опция за бързо отчупване на захабения сегмент без нужда от клещи. За целта използвайте вградената щипка в задната част на ножа. Тя може да бъде използвана и за защипване на ножа за джоба ви.
 • Удобен за работа както с дясна, така и с лява ръка.
 • Сребриста режеща пластина OLFA SАB.

Оригиналът още от 1956 година

OLFA Standard Duty SAC-1 е носител на наградата Good Design Long Life Award. Тя се присъжда за продукти, които притежават не само изключителен дизайн, но и се продават на пазара повече от десетилетие и все още се радват на популярност, след като веднъж са спечелили Good Design Award.

Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG).

Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя.

Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители.

Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.

Техническа информация

 • Модели резервни резци OLFA, с които е съвместим макетния нож: SAB, DKB

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: един макетен нож

Купете неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1 от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

ПриложениеХоби арт ножове, Стандартни ножове
Сегменти на резеца7

Нашите коментари са проверени за автентичност. Научете повече.

Автентичен коментар
.

Много полезен

Много остър и удобен за рязане и чистене на фолио.

 • Полезно?

  . 0
  . 0
  Докладвай

1 - 1 от 1 коментар/и

Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1

Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1
Неръждаем макетен нож OLFA Standard Duty SAC-1

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС