Универсална ножица OLFA SCS-3 Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
Видяли сте от 3 снимки
reply Сподели

Универсална ножица OLFA SCS-3

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 31049

15.70лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Универсална ножица OLFA SCS-3
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.

Проектирани за прецизно рязане

Макетни и ротационни ножчета OLFAНожиците от серията SCS на OLFA са проектирани за прецизно рязане и са предназначени за домашна употреба, проекти от тип "Направи си сам", както и за всеобхватни ръчни дейности извършвани в производствени предприятия. Едното острие е с назъбен ръб, който спомага разрезвания материал да не се изплъзва.

Моделът SCS-3 е част от серията ножици OLFA и се характеризира с:

 • Идеална за използване с редица материали като хартия, текстилни тъкани, пластмаса, гума и други.
 • Остриета заточени до върха и изработени от висококачествена неръждаема японска стомана. В същото време върховете са полу-зaтъпени за допълнителна безопаснот. Остриетата са захванати здраво едно за друго чрез производствен нит.
 • Едното острие е с назъбен ръб, който спомага разрязвания материал да не се изплъзва толкова лесно.
 • Комфортни ръкохватки изработени от лек, но в същото време здрав термопластичен полимер ABS. Те са със симетрична форма, което позволява ножицата да се използва както с дясна, така и с лява ръка.

Безопасна и лесна за намиране сред останалите ви инструменти

Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG). Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя. Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители. Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.


Защо жълто?Цветът на корпуса на продуктите OLFA е определен още през 1967 година от основателя на компанията Йошио Окада. Той се спира върху приятен жълт цвят (подобен на яйчен жълтък) и го смесва в мек пастелен цвят. В онези дни, инструментите са били в тъмни цветове като черно или сребристо. Осъзнавайки, че един макетен нож трябва да бъде лесно разпознаваем сред останалите инструменти в кутията и да бъде асоцииран с безопасни и познати образи, Йошио Окада поставя началото на нов стандарт при развитието на инструментите. OLFA се превръща в първосъздателя на режещи пластини с отчупващо се острие и рационализира жълтия цвят за използване при ръчни инструменти.

Техническа информация

 • Материал на остриетата: висококачествена японска неръждаема стомана
 • Материал на ръкохватките: лек, но в същото време здрав термопластичен полимер ABS
 • Габаритна дължина: 160 мм
 • Габаритна дължина на остриетата: 95 мм (режеща част - 65 мм)
 • Дължина на ръкохватките: 65 мм
 • Тегло с опаковката: 0.053 кг

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: една ножица

Купете универсална ножица OLFA SCS-3 от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

Купили сте този продукт?

Универсална ножица OLFA SCS-3

Универсална ножица OLFA SCS-3

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Универсална ножица OLFA SCS-3
Универсална ножица OLFA SCS-3

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС