Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus 3334/3355/6 Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
play_circle_outlineВидео
Видяли сте от 4 снимки
reply Сподели

Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus

Заяви
КОД: 032061

98.00лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Инструменти Wera

За съжаление, неръждаемата стомана се поврежда от ръжда - само че, не по начина, по който си представяте!

Отвертките от серията Wera Kraftform Stainless Steel са произведени от висококачествена иноксова стомана, която предотвратява появяването на корозия, а неприятната ръжда може да бъде избегната.

Комбинирани с други технически и практически продуктови преимущества като технологията Lasertip за сигурно прилягане на върха към главата на винта, отвертките Kraftform Stainless Steel са идеалният избор за индустриална употреба - например при работа в силно влажна среда като поправката на плавателни съдове, домакински уреди, изграждане на фасади и други.

Избегнете неприятната ръжда

Неръждаемата стомана изглежда добре и нейните естествени свойства наистина я предпазват от ръжда. Все пак, ако дейностите включващи употреба на отвертки върху крепежни елементи се извършват със стандартни инструменти от въглеродна стомана, микроскопични стоманени частици от тези инструменти остават в главата на винта и раждясват, когато са изложени на кислород. Това е известно като "външна ръжда".

Това съсипва естетичните свойства на неръждаемата стомана. Неръждаемата стомана е материал, който в момента е много модерен и вероятно ще остане такъв поради впечатляващия си външен вид.

Wera Stainless Steel

Решение на проблема с ръждата: завинтвайте крепежни елементи от неръждаема стомана с инструменти от неръждаема стомана.

Отвертките от серията Wera Stainless Steel са произведени от висококачествена неръждаема стомана, която предотвратява появяването на корозия, а неприятната ръжда може да бъде избегната.

Специален нискотемпературен процесWera е един от малкото производители, които произвеждат отвертки и битове чрез използването на специален нискотемпературен процес за охлаждане на стоманата.

Този процес осигурява нужните градуси за якост, които правят отвертките подходящи за индустриална употреба - например при работа в силно влажна среда като поправката на плавателни съдове, домакински уреди, изграждане на фасади и други.
Дръжка KraftformОсновната идея за прототипа на дръжката Kraftformръката трябва да диктува дизайна – е доказала своите ползи и до днес.

Съвместно със световноизвестния институт Fraunhofer, още през 60-те години на ХХ-ти век Wera разработи дръжка за отвертки, която е предназначена да пасва на формата на човешката ръка.

След дълъг процес на усъвършенстване дръжката Kraftform е представена от Wera на пазара през 1968 година. Тя е подобрявана многократно през годините, но е запазила доказаната си форма. Всъщност човешката ръка също не се е изменила.


Дръжка Kraftform Plus

Дръжка Kraftform Plus: Перфектната многокомпонентна и изключително комфортна дръжка за отвертки. Доказана ергономичност, която може наистина да почувствате! Гладките и в същото време твърди зони осигуряват плавно движение на ръката, когато се сменя позицията на захват.

Цялостната концепция, заедно с голямата контактна площ, водят до по-лесно въртене и в същото време осигуряват защита на ръцете Ви от мазоли, дори и при интензивно използване. Изживяването е като пътуване с автомобил по първокласен път.


Технология LasertipПрецизно фокусирана лазерна обработка: Прилагането на технологията Lasertip е довело до създаване на изключително тесни и остри нарези върху повърхността на върха.

Резултатите от разработения в началото на 19-ти век от Vickers Ltd. тест за здравина на материали показват достигане на издръжливост до 1000 HV 0.3. Комбинацията от материали осигурява изключителна дълготрайност и ефикасна защита от корозия на инструмента.

Wera Lasertip буквално „захапва“ винта: Дизайнът на върха не позволява изплъзване от главата на винта. Ще оцените ползата от Lasertip при работа с прави отвертки, кръстати Phillips или кръстати Pozidriv. Усилието при натиск на отвертката върху винта е значително намалено.

Сигурен захватСигурен захват и лесно намиране: Шестостенната й форма предотвратява изплъзването на отвертката при употреба. Свършете си работата с минимални усилия! На края на дръжката е изобразен символ, указващ вида на отвертката и е отбелязан типа връх. Тази индикация прави по-лесно намирането на правилната отвертка в кутията с инструменти или на работното място.
Стойка за стенаСтойка за стена: Комплекта включва и стойка за стена, за да съхранявате удобно отвертките и да имате бърз достъп до тях.
Какво Ви обещава Wera по отношение на качеството?

Качеството е безкомпромисно. Това е подсигурено чрез производствения процес, който екипа на Wera следи непрекъснато и като резултат: огромен брой доволни клиенти. Разбира се Wera притежава писмени уверения (ISO сертификати), които гарантират, че продуктите й отговарят на редица специални изисквания разработени и описани от Международната организация по стандартизация.

Техническа информация

 • Вид и брой отвертки: прави (4), кръстати Phillips (2)
 • Материал на металното тяло: висококачествена неръждаема стомана
 • Код на производителя: 032061
 • Тегло на комплекта: 0.622 кг
 • * Размера 3.0 х 0.5 мм не е с Lasertip връх.
Модел отверткаВръхДължина на острието (мм)Дължина на дръжката (мм)
33346.5 х 1.2 мм150105
33353.0 х 0.5 мм8081
33354.0 x 0.8 мм10098
33355.5 x 1.0 мм12598
3355PZ 18098
3355PZ 2100105

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Поръчайте сега комплект от 6 неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus от Авлон.

Връх0.50 x 3.0 мм, 0.80 x 4.0 мм, 1.0 x 5.5 мм, 1.2 x 6.5 мм, PZ 1, PZ 2

Купили сте този продукт?

Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus

Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus
Комплект неръждаеми отвертки Wera Kraftform Plus

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС