Допълнителна секретна брава за врата Remock Lockey Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
play_circle_outlineВидео
Видяли сте от 7 снимки
reply Сподели

Допълнителна секретна брава за врата Remock Lockey

clearИзчерпан КОД: 30000
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.

Повиших сигурността на дома си за по-малко от 20 минути!

Допълнителна секретна брава Remock LockeyДопълнителната секретна брава Remock Lockey ще повиши сигурността на Вашето жилище, офис, магазин, сейф или склад. Подходяща е както за входни, така и за интериорни врати, като на практика е незабележима отвън.

Захранва се от батерии и работи дори при спиране на тока. Бравата се задейства с помощта на дистанционно управление, а монтажът отнема по-малко от 20 минути. Дръжте натрапниците далече от Вашето имущество и си осигурете максимално спокойствие.

7 предимства на Remock Lockey, които потребителите ни ценят

1. Невъзможна за откриване от външни лица: Бравата се монтира изцяло от вътрешната страна на вратата. Отвън тя е невидима и трудно може да се разбере, че вратата е с допълнителна заключваща система.

Практиката за отключване с шперц е неприложима, тъй като възможността за външно въздействие върху бравата е елиминирана.

Remock Lockey работи дори при спиране на тока2. Работи дори при спиране на тока: Remock Lockey не се влияе от прекъсване или претоварване на електрическата мрежа, тъй като се захранва само от две алкални батерии тип АА. Автономното й дествие гарантира пълна независимост от тока и минимизира вероятността да останете заключени отвън.

Интегрираната светлинна и звукова система за състоянието на батериите ще Ви предупреди своевременно кога е време за подмяната им. Бравата има и функция за еднократно отключване при напълно изтощени батерии, които реално могат да захранват бравата повече от година при нормална употреба.

Отключване и заключване с дистанционно3. Отключване и заключване с дистанционно: Контролът се извършва с помощта на дистанционно управление със „скачащ“ код, който всеки път осъществява криптирана безжична връзка и подава различен сигнал към бравата.

С едно дистанционно може да управлявате неограничен брой брави, монтирани на различни места, а една брава може да бъде управлявана с до 16 броя дистанционни.

Всичко това прави Remock Lockey идеалната брава за голямо семейство и използване в офис.


4. Лесен и бърз монтаж: Всеки с повече опит ще се справи с монтажа за по-малко от 20 минути. Не се изискват много усилия. Бравата може да се монтира в хоризонтална или вертикална позиция, като посоката на отваряне на вратата не е от значение.

Комплектът включва монтажна лепенка (издържаща до 1 тон натоварване върху здрава повърхност) и самонарезни винтове за монтаж към метална врата. При заявено желание от Ваша страна можем да окомплектоваме бравата и насрещниците с винтове с различни дължини и за различни материали.
Лесен и бърз монтаж за по-малко от 20 минути
Пълните инструкции за монтаж ще намерите в ръководството към комплекта. Гледайте и специално подготвените от нас видео материали в Авлон ТВ.

5. Многократна употреба: Смяна на жилището, офиса, магазина? Демонтирайте бравата от старото място и я преместете на новото. Няма да имате нужда от ползване на ключарски услуги.

6. Доказано качество: Remock Lockey е с гаранционен срок от две години и се произвежда в Южна Корея, като най-големият пазар на бравата е японският – известен със стриктните си изисквания към качеството.

7. Семпъл дизайн: Дизайнът на бравата прави впечатление от пръв поглед. Тя ще се впише в различни по своя смисъл интериорни решения.

Какво включва комплекта ли?

 • Брава Remock Lockey‏.
 • Четири дистанционни управления.
 • Стоманена монтажна планка.
 • Един насрещник.
 • Два дистанционерa.
 • Две алкални батерии тип АА.
 • Винтове за монтаж.
 • Ръководство на потребителя на български език.
 • Поименна гаранционна карта.

Технически характеристики

 • Размери на бравата (Д х Ш х В): 95 х 150 х 39 мм
 • Работна температура: -20 до 60 градуса (при условие че не замръзва и не се образува конденз)
 • Работа при влага: 5% до 80% (при условие че не се образува конденз)
 • Издръжливост на батерииите: 12 месеца при употреба около 20 пъти на ден
 • Тегло на бравата: 580 гр.
 • Тегло на едно дистанционно: 20 гр.

Спестете си главоболия и превърнете дома си в крепост

Налага Ви се да сменяте ключалката всеки път щом загубите ключа си? С Remock Lockey това неудобство остава в миналото. Прекодирайте останалите дистанционни с един бутон и загубеното не може повече да отключва бравата. Няма нужда да прибягвате към ключарски услуги, за да монтирате бравата или да прекодирате дистанционните. Само трябва да следвате стъпка по стъпка инструкциите за монтаж.

Remock Lockey запазва здравината на вратата Ви, тъй като се монтира върху повърхността й, а не се вкопава в нея. Отвън по нищо не си личи, че имате допълнителна секретна брава. Тя ще превърне имота Ви в крепост, а на Вас ще осигури мечтаното спокойствие.

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Remock Lockey се предлага в магазините на Авлон в град София.

Купили сте този продукт?

Допълнителна секретна брава за врата Remock Lockey

Допълнителна секретна брава за врата Remock Lockey

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС