Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7 Увеличи
Видяли сте от 1 снимки
reply Сподели

Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 006147

111.42лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Инструменти Wera

Да Ви е хващал ток някога?

Отвертките Wera Kraftform VDE осигуряват по-добра сигурност от тези, които обикновено се използват при боравене с електрически ток. Отвертките от серията Kraftform Plus позволяват по-лесно въртене и в същото време осигуряват защита на ръцете Ви от мазоли, дори и при интензивно използване.

Комбинирани с други технически и практически продуктови преимущества като Lasertip за сигурно прилягане на върха към главата на винта, отвертките Kraftform Plus са идеалният избор за всеки с повече опит, който иска да свърши работата си за отрицателно време.

Защо Wera са отвертки създадени от идеи?

Дръжка Kraftform PlusОсновната идея за прототипа на дръжката Kraftformръката трябва да диктува дизайна – е доказала своите ползи и до днес. Съвместно със световноизвестния институт Fraunhofer, още през 60-те години на ХХ-ти век Wera разработи дръжка за отвертки, която е предназначена да пасва на формата на човешката ръка.

След дълъг процес на усъвършенстване дръжката Kraftform е представена от Wera на пазара през 1968 година. Тя е подобрявана многократно през годините, но е запазила доказаната си форма. Всъщност човешката ръка също не се е изменила.


Дръжка Kraftform PlusДръжка Kraftform Plus: Перфектната многокомпонентна и изключително комфортна дръжка за отвертки. Доказана ергономичност, която може наистина да почувствате!

Гладките и в същото време твърди зони осигуряват плавно движение на ръката, когато се сменя позицията на захват.

Цялостната концепция, заедно с голямата контактна площ, водят до по-лесно въртене и в същото време осигуряват защита на ръцете Ви от мазоли, дори и при интензивно използване. Изживяването е като пътуване с автомобил по първокласен път.


VDE изолацияVDE изолация: Всяка отвертка е тествана индивидуално за диелектрична сила във водна баня на 10 000 волта, в съответствие със стандарта DIN EN 60900 (IEC 60900: 2004), за да осигури безопасна работа със заряди до 1 000 волта.


Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG).

Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя.

Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители.

Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.

Технология LasertipПрецизно фокусирана лазерна обработка: Прилагането на технологията Lasertip е довело до създаване на изключително тесни и остри нарези върху повърхността на върха. Резултатите от разработения в началото на 19-ти век от Vickers Ltd. тест за здравина на материали показват достигане на издръжливост до 1000 HV 0.3.

Комбинацията от материали осигурява изключителна дълготрайност и ефикасна защита от корозия на инструмента.Технология LasertipWera Lasertip буквално „захапва“ винта: Дизайнът на върха не позволява изплъзване от главата на винта. Ще оцените ползата от Lasertip при работа с прави отвертки, кръстати Phillips или кръстати Pozidriv.Технология LasertipПо-лесна и безопасна работа: Wera Lasertip значително намалява усилието при натиск на отвертката върху винта.
Сигурен захватСигурен захват: Шестостенната й форма предотвратява изплъзването на отвертката при употреба. Свършете си работата с минимални усилия!
Лесно и бързо намиранеЛесно и бързо намиране: На края на дръжката е изобразен символ, указващ вида на отвертката и е отбелязан типа връх. Тази индикация прави по-лесно намирането на правилната отвертка в кутията с инструменти или на работното място.


Стойка за стенаСтойка за стена: Комплекта включва и стойка за стена, за да съхранявате удобно отвертките и да имате бърз достъп до тях.
Какво Ви обещава Wera по отношение на качеството?

Качеството е безкомпромисно. Това е подсигурено чрез производствения процес, който екипа на Wera следи непрекъснато и като резултат: огромен брой доволни клиенти. Разбира се Wera притежава писмени уверения (ISO сертификати), които гарантират, че продуктите й отговарят на редица специални изисквания разработени и описани от Международната организация по стандартизация.

Техническа информация

 • Вид и брой отвертки: прави (4), кръстати Phillips (2) + фазомер
 • Материал на металното тяло: висококачествена стомана
 • Код на производителя: 006147
 • Тегло на комплекта: 0.793 кг
 • * Размера 2.5 х 0.4 мм не е с Lasertip връх.
Модел отверткаВръхДължина на острието (мм)Дължина на дръжката (мм)
160 i VDE2.5 х 0.4 мм8081
160 i VDE3.5 х 0.6 мм10081
160 i VDE4.0 x 0.8 мм10098
160 i VDE5.5 x 1.0 мм12598
162 i VDEPH 18098
162 i VDEPH 2100105
Фазомер3.0 х 0.570-

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Поръчайте сега комплект от 6 отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7 плюс фазомер от Авлон.

Връх0.40 x 2.5 мм, 0.60 x 3.5 мм, 0.80 x 4.0 мм, 1.0 x 5.5 мм, PH 1, PH 2

Купили сте този продукт?

Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7

Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7
Комплект отвертки Wera Kraftform Plus VDE 160 i/7

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС