Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - 6.0 мм Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
Видяли сте от 3 снимки
reply Сподели

Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 x 40 мм, 200 бр.

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 21965

18.10лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 x 40 мм, 200 бр.
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта1
 • Въпроси

Получете точно това, което искате за по-кратко време

Винтове за дърво КАМА TurboСамопробивните винтове за дърво КАМА Turbo притежават изключителни характеристики и са отличен избор за изграждане на конструкции от мека и твърда дървесина, сглобяване на различни мебели и съоръжения.

Turbo винтовете се ползват с доверието на хиляди професионалисти по света, тъй като скъсяват производствения процес елиминирайки нуждата от предварително разпробиване и направа на фрезенк за главите на винтовете. Това ви спестява разходи за свредла и зенкери.

Все пак имайте предвид, че в някои специфични случаи това не може да се гарантира, затова препоръчваме предварителен тест преди промяна на производствения ви процес.

Самопробивните винтове за дърво КАМА Turbo са голямо улеснение както в производствени, така и при полеви условия.

Те са добър избор за любители на проекти от тип "Направи си сам", особено когато инструменталната екипировка и времето са ограничени.

Turbo винтовете са нещо различно

Равномерно разпределение на усилието при завинтванеРавномерно разпределение на усилието при завинтване: Винта е с шлиц за накрайник (бит) тип Torx (TX), което позволява трансфер на по-голям въртящ момент от електроинструмента към винта в сравнение със звездовидните Philips (PH) и Pozidriv (PZ).

Защо е нужно това - защото когато не се разпробива предварително или се дупчи с по-малък от обичайния диаметър е необходима по-голяма сила за преодоляване на съпротивлението на материала, в който се завинтва.

В комбинация с това TX връзката между бита и винта е по-стабилна от споменатите звездовидни и спестява главоболия, особено при работа на труднодостъпни места.

Екипът на Авлон може да ви консултира за избор на подходящ TX 20 накрайник - Класически бит KAMA TX 20Класически бит Wera TX 20 или Премиум бит Wera HF TX 20 според конкретните ви нужди за качество, цена и др.

Третото основно преимущество на Torx винтовете е, че до голяма степен се предотвратява измъкването на бита по време на завинтване, а това от своя страна предпазва шлица на винта и антикорозионното му покритие от нараняване.

Така се гарантира възможността за последващо развинтване при нужда и запазване на пълните качества на сглобката. Пропуснахме, че естетически е доста по-приятно за окото, когато шлица на винта не е разбит от превъртане на бита в него.

Обратна резба при дължина на винта от 50 мм нагореСамовкопаваща се глава: Главата на КАМА Tubro винтовете е фрезенкова (с конусовидна форма) и с шест симетрично разположени пера за вкопаване.

Освен това допълнителна обратна резба разширява и изчиства отвора и го подготвя за вкопаване на главата (при дължина на винта от 50 мм нагоре).

Последното ограничава шанса за сцепване на работния материал.Turbo винтове - Остър връхОстър връх: Лесно и сигурно поставяте винта там, където трябва и започвате завинтване в нужната посока. Няма нужда от предварително поставяне на позициониращ център.
Къде намират приложение Turbo винтовете

КАМА Turbo винтове могат да се използват за почти всякакъв вид конструкции от мека и твърда дървесина, шперплат, дървесни плоскости. Това включва:

 • Градински конструкции: Например навеси, пристройки, пейки. КАМА Turbo винтовете придават по-добър естетичен вид при изграждане на дървени перголи, които са предназначени за създаване на уютна и сенчеста зона за почивка - обикновено се правят в дворове на село, вилни парцели, заведения разположени близо до брега на морето и т.н.
 • Фиксиране на напречни греди и дъски към дървени стълбове и рамки. Например тавански помещения, конюшни и др.
 • Сглобяване на скеле от дървени трупи.
 • Сглобяване на корпусни мебели.
 • Изграждане на съоръжения за детски площадки за игра на открито.
 • Изграждане на дървени рафтове за индустриална употреба.
 • Съединяване на съставните части на дървени порти. Добро решение за фиксиране на тежки панти за врати.
 • Подсигуряване на тежки товари качени върху палети и предназначени за транспортиране в контейнери (напр. при износ на плодове и зеленчуци в щайги). Подобна превантивна мярка може да предотврати пристигането на пратки в насипно състояние и да спомогне за запазване на целостта на опаковката им.
 • * Допълнителна обратна резба: само при винтове с дължина над 50 мм
 • * Специален допълнителен нарез на резбата: само при винтове M5 и M6

Полезен съвет: За улеснено завинтване или отвинтване на по-големите размери използвайте 18V винтоверти (особено при по-плътна дървесина). При нужда и по ваша преценка може да дозавиете винтовете и с тресчотка.

Ако винаги сте вярвали, че използването на правилните инструменти и материали е от съществено значение за перфектно изпълнение на работата, то КАМА Turbo винтовете за дърво са точно за вас!

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: една кутия

Произход: Тайван

Купете самонарезни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 х 40 мм от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

Диаметърф6.0 мм
Дължина40 мм
За накрайник типTX 30
МатериалЗакалена въглеродна стомана C1022, поцинкована против корозия
Опаковка200 бр.
ЦвятЖълт цинк

Нашите коментари са проверени за автентичност. Научете повече.

Автентичен коментар
.

Самопробивни винтове за дърво

Супер са.

 • Полезно?

  . 0
  . 0
  Докладвай

1 - 1 от 1 коментар/и

Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 x 40 мм, 200 бр.

Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 x 40 мм, 200 бр.

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 x 40 мм, 200 бр.
Самопробивни винтове за дърво КАМА Turbo - ф6.0 x 40 мм, 200 бр.

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС