Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8.0 x 120 мм Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
Видяли сте от 2 снимки
reply Сподели

Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8 x 120 мм, 50 бр.

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 21913

24.54лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8 x 120 мм, 50 бр.
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Получете точно това, което искате за по-кратко време

Винтове за дървоСамопробивните винтове за дърво Wkret-met WKCS притежават изключителни характеристики и са отличен избор за изграждане на конструкции от мека и твърда дървесина, сглобяване на различни мебели и съоръжения. 

Винтове Wkret-met WKCS се ползват с доверието на хиляди професионалисти по света, тъй като скъсяват производствения процес елиминирайки нуждата от предварително разпробиване и направа на фрезенк за главите на винтовете. Това ви спестява разходи за свредла и зенкери.

Все пак имайте предвид, че в някои специфични случаи това не може да се гарантира, затова препоръчваме предварителен тест преди промяна на производствения ви процес.

Самопробивните винтове за дърво Wkret-met WKCS са голямо улеснение както в производствени, така и при полеви условия.

Те са добър избор за любители на проекти от тип "Направи си сам", особено когато инструменталната екипировка и времето са ограничени.

Винтовете за дърво Wkret-met WKCS са нещо различно

Равномерно разпределение на усилието при завинтванеРавномерно разпределение на усилието при завинтване: Винта е с шлиц за накрайник (бит) тип Torx (TX), което позволява трансфер на по-голям въртящ момент от електроинструмента към винта в сравнение със звездовидните Philips (PH) и Pozidriv (PZ).

Защо е нужно това - защото когато не се разпробива предварително или се дупчи с по-малък от обичайния диаметър е необходима по-голяма сила за преодоляване на съпротивлението на материала, в който се завинтва.

В комбинация с това TX връзката между бита и винта е по-стабилна от споменатите звездовидни и спестява главоболия, особено при работа на труднодостъпни места.

Екипът на Авлон може да ви консултира за избор на подходящ TX 40 накрайник - Класически бит KAMA TX 40 или Класически бит Wera TX 40 според конкретните ви нужди за качество, цена и др.

Равномерно разпределение на усилието при завинтванеТретото основно преимущество на Torx винтовете е, че до голяма степен се предотвратява измъкването на бита по време на завинтване, а това от своя страна предпазва шлица на винта и антикорозионното му покритие от нараняване.

Така се гарантира възможността за последващо развинтване при нужда и запазване на пълните качества на сглобката. Пропуснахме, че естетически е доста по-приятно за окото, когато шлица на винта не е разбит от превъртане на бита в него.


Обратна резбаСамовкопаваща се глава: Главата на Wkret-met WKCS винтовете е фрезенкова (с конусовидна форма) и с шест симетрично разположени пера за вкопаване.

Освен това допълнителна обратна резба разширява и изчиства отвора и го подготвя за вкопаване на главата.

Последното ограничава шанса за сцепване на работния материал.Обратна резбаСпециален допълнителен нарез на резбата на винта: Помага на резбонарязването при по-големи размери като ф8, което силно ограничава разцепването на дървения материал, дори да завинтвате винтовете много близо до крайния ръб на детайла.Остър връхОстър връх: Лесно и сигурно поставяте винта там, където трябва и започвате завинтване в нужната посока. Няма нужда от предварително поставяне на позициониращ център.
Къде намират приложение винтове Wkret-met WKCS

Винтове Wkret-met WKCS могат да се използват за почти всякакъв вид конструкции от мека и твърда дървесина, шперплат, дървесни плоскости. Това включва:

 • Градински конструкции: Например навеси, пристройки, пейки. Винтовете придават по-добър естетичен вид при изграждане на дървени перголи, които са предназначени за създаване на уютна и сенчеста зона за почивка - обикновено се правят в дворове на село, вилни парцели, заведения разположени близо до брега на морето и т.н.
 • Фиксиране на напречни греди и дъски към дървени стълбове и рамки. Например тавански помещения, конюшни и др.
 • Сглобяване на скеле от дървени трупи.
 • Сглобяване на корпусни мебели.
 • Изграждане на съоръжения за детски площадки за игра на открито.
 • Изграждане на дървени рафтове за индустриална употреба.
 • Съединяване на съставните части на дървени порти. Добро решение за фиксиране на тежки панти за врати.
 • Подсигуряване на тежки товари качени върху палети и предназначени за транспортиране в контейнери (напр. при износ на плодове и зеленчуци в щайги). Подобна превантивна мярка може да предотврати пристигането на пратки в насипно състояние и да спомогне за запазване на целостта на опаковката им.

Ако винаги сте вярвали, че използването на правилните инструменти и материали е от съществено значение за перфектно изпълнение на работата, то винтове за дърво Wkret-met WKCS са точно за вас!

Полезен съвет: За улеснено завинтване или отвинтване на по-големите размери използвайте 18V винтоверти (особено при по-плътна дървесина). При нужда и по ваша преценка може да дозавиете винтовете и с тресчотка.

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Цената включва: една кутия

Произход: Полша

Купете Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8.0 х 120 мм от магазините за мебелен обков на Авлон в град София или поръчайте онлайн сега.

Диаметърф8.0 мм
Дължина120 мм
За накрайник типTX 40
МатериалНиско въглеродна стомана (Low Carbon Steel - LCS), поцинкована
Опаковка50 бр.
ЦвятЖълт цинк

Купили сте този продукт?

Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8 x 120 мм, 50 бр.

Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8 x 120 мм, 50 бр.

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8 x 120 мм, 50 бр.
Самопробивни винтове за дърво Wkret-met WKCS - ф8 x 120 мм, 50 бр.

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС