Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 SPH - PH 2 Увеличи Това изображение е собственост на Авлон ЕООД и е обект на авторско право.Копирането и използването му с комерсиална цел е строго забранено.
Видяли сте от 2 снимки
reply Сподели

Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3

checkНаличен Проверете на телефон 0888 78 10 78 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
КОД: 017015

36.90лв.

Всички цени са с ДДС

Брой:

Запазихте продукта във вашия списък

Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3
Кол.:
Разбрах
 • check Прибавете продукти на стойност най-малко 10.00 лв. в количката
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 100 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Инструменти Wera

Отвертката, от която се нуждаете, когато работата „загрубее“!

Когато обикновената Ви отвертка не е достатъчна, за да се справи с работата – на помощ идва ударната отвертка. Тя е идеалният избор, когато винтовете са прекалено здраво затегнати или заяждат поради ръжда.

Отвертките от серията Kraftform Plus 900 са разработени специално за такива приложения и ще Ви помогнат да свършите работата си за отрицателно време.

Защо Wera са отвертки създадени от идеи?

Интегрирана здрава метална капачкаПълен трансфер на силата: Много често, когато Ви се наложи да удряте с чук отвертката, за да отхлабите раждясали винтове или просто, за да си свършите работата, я употребявате неправилно.

Това е опасно, защото стандартните отвертки не са подходащи за подобен тип действие – дръжката и/или острието могат да се разцепят и да се нараните.

Отвертките от серията Kraftform Plus 900 са разработени специално за такива приложения. В горната част на дръжката е интегрирана здрава метална капачка, която е свързана направо към висококачественото шестостенно острие, простиращо се по цялата дължина на дръжката.

Така на практика, дори когато удряте с чук, се осигурява пълен трансфер на силата, удължава се живота на инструмента и се намалява опасността от разцепване на дръжката или счупване на острието. Въпреки всичко, винаги носете предпазни очила.

Дръжка Kraftform PlusОсновната идея за прототипа на дръжката Kraftformръката трябва да диктува дизайна – е доказала своите ползи и до днес. Съвместно със световноизвестния институт Fraunhofer, още през 60-те години на ХХ-ти век Wera разработи дръжка за отвертки, която е предназначена да пасва на формата на човешката ръка.

След дълъг процес на усъвършенстване дръжката Kraftform е представена от Wera на пазара през 1968 година. Тя е подобрявана многократно през годините, но е запазила доказаната си форма. Всъщност човешката ръка също не се е изменила.


Дръжка Kraftform PlusДръжка Kraftform Plus: Перфектната многокомпонентна и изключително комфортна дръжка за отвертки. Доказана ергономичност, която може наистина да почувствате!

Гладките и в същото време твърди зони осигуряват плавно движение на ръката, когато се сменя позицията на захват. Цялостната концепция, заедно с голямата контактна площ, водят до по-лесно въртене и в същото време осигуряват защита на ръцете Ви от мазоли, дори и при интензивно използване.

Изживяването е като пътуване с автомобил по първокласен път.


Захващане на отвертката с гаечен ключ

По-голям въртящ момент може да бъде постигнат като захванете с гаечен ключ или друг подходящ инструмент вградената шестостенна втулка.
Сигурен захватСигурен захват: Шестостенната й форма предотвратява изплъзването на отвертката при употреба. Свършете си работата с минимални усилия!
Връх Black PointВръх Black Point: Усъвършенстваният процес по закаляване на метала и хромираното покритие осигуряват дълъг живот на върха, ефикасна защита от корозия и точно прилягане.Какво Ви обещава Wera по отношение на качеството?

Качеството е безкомпромисно. Това е подсигурено чрез производствения процес, който екипа на Wera следи непрекъснато и като резултат: огромен брой доволни клиенти.

Разбира се Wera притежава писмени уверения (ISO сертификати), които гарантират, че продуктите й отговарят на редица специални изисквания разработени и описани от Международната организация по стандартизация.

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Поръчайте сега Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3 от Авлон.

ВръхPH 3
Дължина на дръжката112 мм
Дължина на острието150 мм
Код на производителя017015
МатериалВисококачествена стомана

Купили сте този продукт?

Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3

Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете
Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3
Кръстата ударна отвертка Wera Kraftform Plus 917 S - PH 3

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС