Топ 6 причини защо да пазарувате от Avlonbg.com

 •  

  Сигурно пазаруване

  Ние разбираме колко важна е сигурността за нашите клиенти и затова между avlonbg.com и вашия клиентски браузър връзката е криптирана. Всеки път, когато въвеждате данни за поръчката си или извършвате онлайн разплащания, автоматично се задейства SSL сертификат, който гарантира висока степен на защита на конфиденциалната ви информация.

 • Гарантирано връщане на пари

  В Avlonbg.com се стремим всички наши клиенти да останат щастливи от поръчаните стоки, но ако по някаква причина не сте 100% удовлетворени ви гарантираме, че ще получите парите си обратно. Имате възможността да върнете закупени от нас продукти в рамките на 15 работни дни.

   
 •  

  Безплатна доставка за поръчки над 100 лв

  Доставяме поръчаните от Avlonbg.com стоки до всички населени места в България, покрити от куриерските услуги на Спиди и Еконт Експрес. В случай, че поръчаните продукти са на обща стойност над 100 лв и изберете да вземете пратката си от офис на Спиди, Еконт Експрес или до адрес, доставката е безплатна.

 • Можем да реагираме веднага

  Ние съхраняваме и управляваме голяма част от продуктите, които продаваме. Това означава, че имаме по-голям контрол над процеса по изпращане и можем да изпращаме артикули бързо! Всички поръчки в Avlonbg.com направени преди 13:00 ч. в работни дни от понеделник до петък се обработват на същия ден. Това ви гарантира, че ще получите пратката си възможно най-скоро.

   
 •  

  Експертна помощ

  Обаждането на отдел обслужване на клиенти може да бъде разочароващо особено, ако човека от другата страна на телефона не може да ви помогне. Ние имаме опитен персонал, който познава всички продукти на фирмата и ще ви даде реална и полезна информация за всеки един артикул. Независимо дали имате нужда от съвет за продукт или имате проблем с такъв, който сте закупили от нас, ние сме насреща и ще направим всичко по силите си, за да ви помогнем.

 • Действително отговаряме на телефона

  Разполагаме с персонал напълно отдаден на грижата за клиента! Обадете се в работно време и ще разговаряте с реален човек по телефона. Ако се случи да не успеем да ви вдигнем, ще ви потърсим по-късно или вие ни звъннете отново.

   

© 2007 - 2024 Авлон ЕООД Някои права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС