Права отвертка Wera Kraftform Classic 1760 i VDE Увеличи
play_circle_outlineВидео
Видяли сте от 1 снимки
reply Сподели

Прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE

checkНаличен Проверете на телефон 0884 838 330 в кой от магазините ни в гр. София е наличен артикула
 • Код
  Опция
  Цена с ДДС
  Брой
   
 • 1
  Код:30450
  3.0 х 0.5 мм, 1 бр.

  6.60лв.

  Добави

  Запазихте продукта във вашия списък

  Прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE 3.0 х 0.5 мм, 1 бр.
  Кол.:
  Разбрах
 • 2
  Код:30451
  4.0 х 0.8 мм, 1 бр.

  8.40лв.

  Добави

  Запазихте продукта във вашия списък

  Прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE 4.0 х 0.8 мм, 1 бр.
  Кол.:
  Разбрах
 • 3
  Код:30452
  5.5 х 1.0 мм, 1 бр.

  10.75лв.

  Добави

  Запазихте продукта във вашия списък

  Прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE 5.5 х 1.0 мм, 1 бр.
  Кол.:
  Разбрах
 • loyalty Грабнете -5% отстъпка за първа поръчка. КОД: 5PR
 • check Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт за пратки над 150 лв.
 • check 90% от стоките са на склад.
 • check Сигурно пазаруване. Поръчайте с доверие.
 • check Плащане с наложен платеж или банков превод.
 • check 15 дни право на връщане.
 • Общ преглед
 • Характеристики
 • Ревюта
 • Въпроси

Инструменти Wera

Да Ви е хващал някога ток?

Отвертките Wera Kraftform Classic VDE осигуряват по-добра сигурност от тези, които обикновено се използват при боравене с електрически ток. Серията Classic VDE включва и характерната за Wera Kraftform дръжка в еднокомпонентен вариант.

Удобни, надеждни и качествени отвертки, които ще помогнат на всеки с повече опит да свърши работата си за отрицателно време.

Отвертки създадени от идеи

Дръжка Kraftform Classic VDEДръжка Kraftform Classic VDE: Перфектната еднокомпонентна и изключително комфортна дръжка за отвертки. Доказана ергономичност, която може наистина да почувствате! Долната част предпазват ръцете Ви от травми, дори и при интензивно използване.

Kraftform - дръжката, която беше естествено създадена от формата на ръката. Гладките и в същото време твърди зони осигуряват плавно движение на ръката, когато се сменя позицията на захват. Изживяването е като пътуване с автомобил по първокласен път.

Сигурен захватVDE изолация: Всяка отвертка е тествана индивидуално за диелектрична сила във водна баня на 10 000 волта, в съответствие със стандарта DIN EN 60900 (IEC 60900: 2004), за да осигури безопасна работа със заряди до 1 000 волта.


Отличителен знак GS - Geprüfte SicherheitОтличителен знак GS или "Geprüfte Sicherheit" (тестван за безопасност): Той представлява доброволна маркировка за сертифициране прилагаща се за готови изделия, което показва тяхното съответствие с всички нормативни изисквания произтичащи от Немския закон за безопасност на продуктите (ProdSG).

Обхватът на знака GS включва основни продуктови характеристики, като например електрическа безопасност, химическа и рискова употреба на материали, ергономичност и шум, а също така гарантира и висока оценка за продукцията идваща от завода на производителя.

Знакът GS върху продукт, остава валиден, при условие че производителят представя възможност за годишна инспекция на производствените условия.

Продуктите носещи означението GS са били подложени на строги тестове и оценяване. Широко разпространеното възприемане на знака GS се дължи в известна степен на регулаторните органи, които са го направили лесен за разпознаване от корпоративни купувачи, търговци и потребители. Продукти, които носят обозначението GS притежават важни пазарни предимства пред сходни стоки, без наличието на този знак.

Сигурен захватСигурен захват: Шестостенната й форма предотвратява изплъзването на отвертката при употреба. Свършете си работата бързо, лесно и с минимални усилия!Връх Black PointВръх Black Point: Усъвършенстваният процес по закаляване на метала и хромираното покритие осигуряват дълъг живот на върха, ефикасна защита от корозия и точно прилягане.Какво Ви обещава Wera по отношение на качеството?

Качеството е безкомпромисно. Това е подсигурено чрез производствения процес, който екипа на Wera следи непрекъснато и като резултат: огромен брой доволни клиенти. Разбира се Wera притежава писмени уверения (ISO сертификати), които гарантират, че продуктите й отговарят на редица специални изисквания разработени и описани от Международната организация по стандартизация.

Техническа информация

 • Вид отвертка: права
 • Материал на металното тяло: висококачествена стомана
Код на производителяРазмери на върха (мм)Дължина на острието (мм)Дължина на дръжката (мм)
0312393.0 х 0.510081
0312424.0 х 0.810098
0312435.5 х 1.012598

Гарантирано връщане на пари

В срок от 15 работни дни след получаването на стоката може да я върнете и да получите парите си обратно, ако не харесвате продукта или не сте напълно удовлетворени от покупката си. Запознайте се с нашите Общи условия за ползване.

Поръчайте прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE от Авлон.

Връх0.50 x 3.0 мм, 0.80 x 4.0 мм, 1.0 x 5.5 мм

Купили сте този продукт?

Прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE

Прави отвертки Wera Kraftform Classic 1760 i VDE

Вашия отзив

 • Кликнете и оценете!
Изберете файлове Добавете до 6 снимки

Препоръчвате ли продукта?

Задайте въпрос

Задайте въпроса или Откажете

© 2007 - 2019 Авлон ЕООД Всички права запазени | Всички цени в сайта са с включен ДДС